Basisschool De Brink

Telefoon: 0485 - 540932.
Email: info@bs-debrink.nl
www.bs-debrink.nl

Basisschool De Brink behoort tot Stichting Lijn 83 primair onderwijs (Lijn 83). Lijn 83 is per 01-01-2015 ontstaan uit een fusie tussen SKBO Bergen en SKOMeN en bestaat uit 14 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs in de gemeenten Bergen, Gennep en Mook en Middelaar.

Momenteel heeft onze school zo'n 240 leerlingen verdeeld over 10 groepen.
De groepen zijn verdeeld in twee bouwen. De groepen 1 t/m 4 vormen de onderbouw en de bovenbouw bestaat uit de groepen 5 t/m 8.
We werken volgens het leerstofjaarklassensysteem: dat wil zeggen dat de kinderen op basis van hun leeftijd gegroepeerd zijn.

De leerlingen bezoeken een mooi modern gebouw dat aan de Sport- en Speelstraat De Brink gelegen is.

Het team bestaat uit 17 parttime leerkrachten, 2 IB-ers, een directeur, 2 administratief medewerkers, een conciërge en 2 schoonmaaksters.

Op school staat respect en tolerantie tegenover iedere medemens hoog in het vaandel. Wij zijn een Vreedzame School.